Taurus 601 téli gumi

A Taurus márka biztonságos, modern kialakítású gumiabroncsokat kínál a személygépkocsik, terepjárók és kisteherautók termékszegmenseinek összes kulcsfontosságú termékkategóriájában. A márkát 1913-ban hozták létre, elsősorban mezőgazdasági gumiabroncsok gyártásáról volt híres, majd 100 évvel a márkanév születése után kezdtek el személygépkocsi gumiabroncsokat is gyártani.

A Taurus 601 téli gumi egy budget kategóriás abroncs, amely a rendkívül jó ár/érték arány miatt az egyik legkeresettebb és legsikeresebb mintázat. Ez a gumiabroncs az Autobild 2018 által végzett teszten is részt vett, ahol bizonyíthatta megbízhatóságát. Ezt a mintázatot kizárólag személygépkocsikra gyártják 13” és 14” méretekben.

Miért érdemes a Taurus 601 téli gumit választani?

A forgásirányos futófelület három részre osztott. Nedves és havas utakon is megőrzi a rendkívül jó tapadást köszönhetően a középső rész erősen faragott blokkjainak, amik a víz elvezetéséért felelnek. A szélső vállrészek gondoskodnak a kisebb irányváltások és a nagyobb kanyarodások stabil úttartásáért.

A számos V alakú keresztirányú horony nem csak a vizet, de a havat is kivezeti az abroncs alól, így rendkívül biztonságossá teszi a téli vezetést.

Készletünkről jelenleg akciós áron elérhető gumiabroncsokat megtalálja az alábbi linkre kattintva:

Tehergumi97.hu – Mezőgazdasági,ipari,teher gumiabroncs webáruház!

Kérdés esetén keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén.

2022.10.24.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.