Michelin Alpin 6: Biztonság zord téli időben – hosszú távra tervezve

A Michelin céget 1889-ben alapította André és Eduard Michelin testvérpáros, a francia Clermont-Ferrandban. Kezdetben gyakorlatilag mindent gyártottak, egyik legsikeresebb termékük egy gyermekeknek szánt gumilabda volt. 1891-ben nagy sikert arattak a felniről leszerelhető, úgynevezett „cserélhető” gumiabroncs feltalálásával. Ezután megkezdődött a Michelin termékek népszerűsítése, gumiabroncsok továbbfejlesztése és széles körben terjesztése. A Michelin nevéhez fűződik a radiál szerkezetű gumik kifejlesztése is.

Mára már a világ számos országában megtalálhatóak gyártóüzemei, köztük Magyarországon is. Széles termékpalettájukban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb prémium gumiabroncsot. Termékeire jellemző a rendkívül hosszú élettartam, az alacsony üzemanyagfogyasztás, de ezek mellett a lenyűgöző kényelem, biztonság és elegancia.

Michelin Alpin 6: Biztonság zord téli időben – hosszú távra tervezve

A Michelin legújabb generációs téli gumiabroncsa rendkívül nagy biztonságot nyújt a zord téli időben. Elődjéhez képest nedves úton 6%-kal, míg havas útfelületen 8%-kal jobb teljesítményt nyújt. A többrétegű futókeveréknek köszönhetően élettartama 20%-kal hosszabb versenytársaiénál. Újonnan és kopott állapotban is megfelelő tapadást és biztonságos úttartást biztosít.

2021-ben a TÜV téli gumiabroncs teszten 225/45 R17 méretben 4. helyen végzett, az Autobild téligumi teszten 205/55 R16 méretben 2. helyen és az ADAC téligumi teszten 225/50 R17 méretben szintén 2. helyen rangsorolt.

A Michelin Alpin 6 kiváló választás azoknak, akiknek minden időjárási körülmények között mozgásban kell lenniük.

2021.11.23.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.