Ceat AWI 305 gumiabroncs

A CEAT gumiabroncs gyártó vállalatot 1924-ben Torinoban, Olaszországban alapították. A cég 1958-ban Indiába utazott, majd később az RPG csoport része lett. Napjainkban a CEAT India egyik vezető gumiabroncsgyártója, több mint 120 országra kiterjedő globális lábnyommal.

A CEAT lett az első gumiabroncs-gyártó cég a világon, Japánon kívül, amely megkapta a tekintélyes Deming-díjat. A világ egyik legrégebbi és legelismertebb minőségi díja, a Deming-díj azokat a vállalatokat díjazza, amelyek a teljes körű minőségirányítás révén üzleti átalakulást érnek el.

A CEAT Specialty a CEAT off-highway (OTR) részlege az off highway (OTR) és mezőgazdasági gumiabroncsokkal, egy vadonatúj üzemmel, amely a mezőgazdasági radiálokra összpontosít. A CEAT Specialty gumiabroncsok a mezőgazdasági, bányászati, ipari és építőipari gépek gumiabroncsaitól a földmunkagépekig és a speciális terepabroncsokig a szegmensek széles skáláját fedik le.

A FARM IMPLEMENT AWI305 úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza a megcsúszást kanyarodás közben, és maximális stabilitást biztosít.

Jellemzők és előnyök:

A nem irányított futófelület-mintázat segít a FARM IMPLEMENT AWI305-nek megakadályozni a megcsúszást kanyarodás közben. A nagyobb lábnyom és a vállnál nyitott nagy fülek maximális stabilitást biztosítanak.

2022.03.02.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.