Az új BFGoodrich off-road abroncs

 

"A KM3 abroncs alap felszerelése egy igazán komoly off-road rajongónak. Ezt az abroncsot extrém terepre fejlesztettük." mondta Harold Philips, a BFGoodrich márka vezértigazgatója. "Úgy alkottuk meg ezt az abroncsot, hogy elvigyen bárkit bárhova, legyen az munka vagy szórakozás."

A Mud-Terrain T/A KM3-nak 5%-al jobb a vonóerő képessége sárban, mint az elődjének, a Mud-Terrain T/A KM2-nek.

Az abroncs vállán a "Mud-Phobic" sávoknak fokozott szerepe van, hogy a vonóerő megmaradjon a legzordabb körülmények között is. A Terrain-Attack futófelület kiaílakításnak köszönhetően bármilyen szögből is közelítünk a tapadást nem befolyásolja, a sártaszító bordák kivetik maguk közül a sarat, ennek köszönhetően legyőzi még a sáros és süppedős terepet is.

A Krawl-TEK összetevő miatt 8%-al növekedett a vonóerő sziklás terepen, miközben a Linear Flex Zone lehetővé teszi, hogy főleg alacsonyabb légnyomáson használva az abroncs szinte körbefolyj a terepakadályokat.

Az abroncs ugyancsak tartalmazza a CoreGard Max technológiát, amit a BFGoodrich Baja T/A KR3 sivatagi versenygumiknál fejlesztettek ki, ennek segítségével az oldalfal jobban ellenáll az éles tárgyaknak, a Traction-Armor technológia pedig a szétnyílás ellen.

 

2018.06.06.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.