Ceat-AWI-305-gumiabroncs
Ceat AWI 305 gumiabroncs

A nem irányított futófelület-mintázat segít a FARM IMPLEMENT AWI305-nek megakadályozni a megcsúszást kanyarodás közben. A nagyobb lábnyom és a vállnál nyitott nagy fülek maximális stabilitást biztosítanak.

Bővebben
Michelin-Alpin-6-Biztonsag-zord-teli-idoben--hosszu-tavra-tervezve
Michelin Alpin 6: Biztonság zord téli időben – hosszú távra tervezve

A Michelin legújabb generációs téli gumiabroncsa rendkívül nagy biztonságot nyújt a zord téli időben. Elődjéhez képest nedves úton 6%-kal, míg havas útfelületen 8%-kal jobb teljesítményt nyújt. A többrétegű futókeveréknek köszönhetően élettartama 20%-kal hosszabb versenytársaiénál. Újonnan és kopott állapotban is megfelelő tapadást és biztonságos úttartást biztosít.

Bővebben
Teli-gumik-2021
Téli gumik 2021

Az ősz beköszöntével búcsút kell vennünk a nyári napsütéstől és fel kell készülnünk az időjárás és vele együtt az útviszonyok megváltozására is. Ezért a hideg idő közeledtével ideje autónkat is felkészítenünk a télre. Mit is jelent ez pontosan? Oda kell figyelnünk a megfelelő hűtőfolyadékra, érdemes az akkumulátor teljesítőképességét ellenőriztetni, be kell szereznünk téli szélvédőmosó folyadékot, jégkaparót. Ezek mellett nagyon fontos, hogy a nyári gumikat lecseréljük, hiszen a téli gumi biztosítja a megfelelő tapadást havon, jégen és nedves úton. De milyen téli gumit válasszunk?

Bővebben
Sava-5-termekcsalad-Az-okos-valasztas
Sava 5 termékcsalád: Az okos választás

A Sava bemutatja mély futófelületi mintázattal rendelkező, teljes 3PMSF jelölésű új közúti tehergépkocsiabroncs termékcsaládjának 5. sorozatát, amely a többi teljesítménykritérium terén sem tesz szükségessé kompromisszumokat

Bővebben
Firestone-Performer-85-teszt
Firestone Performer 85 teszt

Bővebben
Novekvo-nepesseg--novekvo-igenyek-Hogyan-lesz-kepes-a-mezogazdasag-lepest-tartani
Növekvő népesség- növekvő igények. Hogyan lesz képes a mezőgazdaság lépést tartani?

Az egy főre eső szántóterület csökken, ezzel szemben egyre nagyobb népességet kell tudni kiszolgálni, nagyobb termelékenységet kell produkálni a meglévő mezőgazdasági területeken.

Bővebben
Michelin-ettermi-kalauz--honnan-is-ered
Michelin éttermi kalauz- honnan is ered?

Avagy miért Michelin csillag a Michelin csillag?

Bővebben
Miert-is-fontos-a-megfelelo-legnyomas
Miért is fontos a megfelelő légnyomás?

Miért is fontos a megfelelő légnyomás? Az abroncs költsége "csak" 5%-a az üzemeltetési költségeknek(a bér, amortizáció,biztosítás, útdíj mellett), viszont a hatása 40%-ot tesz ki a működési költségekből(üzemanyag fogyasztás, javítás karbantartás).

Bővebben
Az-uj-BFGoodrich-off-road-abroncs-
Az új BFGoodrich off-road abroncs

A Michelin bemutatta a BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 új generációs off-road abroncsát: hó, sár, homok, víz, szikla - ez az abroncs minden akadályt legyőz.

Bővebben
Continental--merfoldkohoz-erkezett-a-digitalis-flottaelemzes
Continental- mérföldkőhöz érkezett a digitális flottaelemzés

A ContiTrack2 méri a bordamélységet, légnyomást, az egyenetlen kopást. Digitálisan lekövethető és analizálható egy erre kifejlesztett felhő rendszerben.

Bővebben
Guminyomas-beallitas-egyszeruen
Guminyomás beállítás egyszerűen

A modern autókban már 2014-től kötelező a TPMS rendszer beépítése a személyautók kerekeibe. Ez azonnal jelzi a sofőrnek, ha esik a nyomás a kerekekben, viszont sokszor a nyomásérzékelő érzékenysége miatt nehéz beállítani a megfelelő értéket. Ez az ötlet nagyban megkönnyíti a feladatot.

Bővebben

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.